Recomanacions per Vacances.

El final de trimestre ha segut un caos. La COVID ha volgut que desembre haja estat marcat per confinaments i desconfinaments, por, PCRs, absències a l’escola… Comencem així les vacances de Nadal, i moltes famílies necessitaran un acompanyament per tal d’ajudar als seus fills i filles en el seu aprenentatge i el seu desenvolupament cognitiu, ja que, sumant-ho tot, els xiquets i xiquetes van a passar molts díes a casa.

Amb aquestes premisses ens proposem l’equip de cicle (acompanyem xiquets i xiquetes de 1r i 2n curs de l’Educació Primària) fer un llistat de recomanacions per a les famílies, amb activitats tipus que puguen fer amb els seus fills i filles durant estos díes, mantenint intacta la il·lusió per l’aprenentatge, el gaudi del temps compartit, i intentant restar estrés als moments difícils que vivim, en lloc de sumar-ne.

Finalment, els nostres deures per a Nadal queden de la següent manera:

Mirant ara les recomanacions, i reflexionant, del que es tracta és de tindre els ulls ben oberts, per a aprendre del món que ens rodeja i de les oportunitats que ens ofereix: propostes culturals, natura, serveis públics, com la biblioteca, tasques i responsabilitt compartides… Estem proposant, doncs Worldschooling!

Què us sembla? Afagirieu alguna cosa? Deixa un comentari!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s