Contes i més! (Bilingüe)

Hi ha xiquets que tenen molts contes, i xiquets que no en tenen tants. Hi ha xiquetes que lligen a poc a poc, i xiquetes que llegeixen molt ràpid, i en necessiten més. Hi ha xiquets que tenen moltes coses a fer, a casa, i xiquets que necessiten més distraccions. Hi ha xiquetes que necessiten moviment, i altres que prefereixen activitats més tranquil·les.

Però a tots, a totes, els agrada conèixer noves històries, llegir, o que els les llegisquen, mirar les il·lustracions… I totes les persones adultes sabem que no hi ha millor activitat d’aprenentatge que la lectura!

Per això, us passem dos webs des d’on descarregar-se contes i llibres de lectura en pdf, per a que a ningú li falte què llegir!

En valencià:

  • Els contes de la Laura i en Joan. Contes per a endinsar-se en les múltiples cares de la ciència.
  • Camacuc. Revista educativa basada en el format còmic. No es pot descarregar, però es poden fullejar les revistes anteriors en línia.

________________________________________

En castellano:

Hay niños que tienen muchos libros, y niños que no tienen tantos. Hay niñas que leen despacio, y niñas que leen muy rápido, y necesitan más. Hay niños que tienen muchas cosas que hacer, en casa, y niños que necesitan más distracciones. Hay niñas que necesitan movimiento, y otras que prefieren actividades más tranquilas.

Pero a todos, a todas, los gusta conocer nuevas historias, leer, o que les lean, mirar las ilustraciones… Y todas las persones adultas sabemos que no hay mejor actividad de aprendizaje que la lectura!

Por eso, os pasamos dos webs desde donde descargarse cuentos y libros de lectura en pdf, para que a nadie le falte qué leer!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s