Hola, Mundo! (Bilingüe)

“No vull tenir fills, encara. Em falta viatjar molt!”. Així m’ho comentava una companya fa un temps, i, realment, este és el sentir de moltes persones del meu entorn.

No obstant, la meua filla Irta, amb 7 anys de vida, ha estat a París, a Brusel·les, a Cuba, a Tailàndia, a Finlàndia, a Portugal, a Canadà, a Alaska, ha après a esquiar, hem estat de colònies, campings… Aleix, amb 5, es va unir als viatges des del moment del seu naixement.

Així que el documental que avui presento expressa millor que jo el meu sentir respecte dels viatges amb els fills i filles: no podem donar-los una millor experiència de vida! No podem tindre una millor experiència de vida!

“No quiero tener hijos, todavía. Me falta viajar mucho!”. Así me lo comentaba una compañera hace un tiempo, y, realmente, este es el sentir de muchas personas de mi entorno.

No obstante, mi hija Irta, con 7 años de vida, ha estado en París, en Bruselas, en Cuba, en Tailandia, en Finlandia, en Portugal, en Canadá, en Alaska, ha aprendido a esquiar, hemos estado de colonias, campings… Aleix, con 5, se unió a los viajes desde el momento de su nacimiento.

Así que el documental que hoy presento expresa mejor que yo mi sentir respecto de los viajes con hijos e hijas: no podemos darles una mejor experiencia de vida! No podemos tener una mejor experiencia de vida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s